Ode aan Midden-Delfland

‘Ode aan Midden-Delfland’ beleeft in 2022 zijn tweede editie. Cultuurorganisaties, kunstenaars, bewoners en bezoekers brengen een ode aan het bijzondere gebied Midden-Delfland. Een ode, omdat deze regio met zijn waardevolle cultuurlandschap en vitale dorpen dit verdient. Een ode omdat kunst verwondert, anders laat kijken en helpt om betekenis te geven aan landschap en identiteit.

Midden-Delfland is als landelijk gebied van grote waarde voor de stedelijke regio.

Van poëzie tot beeldende kunst, van muziek tot verhalenwandelingen, van vrolijke en gezellige doe-activiteiten tot historische exposities.

Met dit project dragen we bij aan wederzijdse kennismaking en duurzame verbinding van stad en land. Gastvrij en inspirerend.

Midden-Delfland, Verrassend VRIJuit!

‘Ode aan Midden-Delfland’ is een initiatief van gezamenlijke deelnemers aan ‘Cultuurplatform Midden-Delfland’, een netwerk van makers en hoeders van kunst, cultuur en erfgoed.

Alle kernen van Midden-Delfland doen mee

Den Hoorn, Maasland, Schipluiden en ‘t Woudt brengen ieder hun eigen ode vanuit de eigen dorpskarakters. En samen zijn ze de rode draad van het eerbetoon aan onze streek. Cultuurpartijen, kunstenaars en vrijwilligers zijn druk bezig met ideeën en alle voorbereidingen voor het programma. Wat tipjes van de sluier: er wordt gewerkt aan een Midzomernachtfeest, een Fanfare op de Hoornse vaart, wandelingen langs kunst en natuur, een Mexicaans feest in de polder, verrassende activiteiten voor ouderen, workshops voor jongeren en nog veel meer.

Mis het niet, volg de agenda

Van half juni tot en met september klinkt de ‘Ode aan Midden-Delfland’. Bekijk het programma op onze website en maak uw keuze voor een leuke en verrassende dag, middag of avond in Midden-Delfland. Of combineer Ode aan Midden-Delfland met een verblijf in een van de bed & breakfasts of lekkere lunch of diner bij een van de gastvrije uitspanningen in Midden-Delfland. Er worden nog regelmatig nieuwe activiteiten toegevoegd. Volg daarom het nieuws en de agenda op onze website of het overzicht op de Facebookpagina. Mis het niet. Doe mee en ervaar ‘Midden-Delfland, verrassend VRIJuit!