Eén fanfare- en twee harmonieorkesten

Op 4 november vindt een bijzonder concert plaats in de Oude Kerk in Maasland. EMM Heerjansdam, Harmonievereniging Barendrecht en Harmonievereniging Masalant zullen van zich laten horen en het belooft een onvergetelijke avond vol muziek en plezier te worden.

Een minifestival

De eerste vereniging die zal optreden is fanfareorkest EMM uit Heerjansdam. EMM staat sinds begin van dit jaar onder de enthousiaste leiding van Johan Noothout en met hun nieuwe dirigent heeft EMM een aantal stukken ingestudeerd, die zij op 4 november graag aan u laten horen. Onder andere staat het alom bekend “Free World Fantasy” van Jacob de Haan op het programma.
Na het geluid van de fanfare is het de beurt aan Hét HarmonieOrkest van Harmonievereniging Barendrecht. Harmonievereniging Barendrecht is een bruisende vereniging van meer dan 250 leden, met veel verschillende muzikale onderdelen, zoals een koor en verschillende orkesten en muzikale groepen. Ooit opgericht als fanfare, maar in 1991 overgestapt naar harmoniebezetting. Op de bok staat dirigent Frank Hendriks en onder zijn leiding worden een aantal werken uitgevoerd, waaronder “Highlights from Chess”.
Dirigent Frank Hendriks heeft na zijn optreden met Harmonie Barendrecht geen tijd om rustig te gaan zitten, want hij heeft ook de muzikale leiding bij Harmonievereniging Masalant. Harmonie Masalant is aan actieve vereniging, die in Maasland en daarbuiten concerten geeft en medewerking verleent aan bijvoorbeeld kerkdiensten en Dodenherdenking. Dit orkest zal onder andere met “The secret of The White Rose” en een fantastische Elvis Medley laten horen hoe mooi harmoniemuziek kan zijn.
Het concert van de drie verenigingen begint om 19.30 uur, de zaal gaat om 19.00 uur open. Locatie is de Oude Kerk in Maasland, Kerkplein 1 . Parkeren bij de sportvelden van Sport- en recreatiepark ‘De Commandeur’, Doelpad 2 is aan te raden, want de parkeergelegenheid rondom de kerk is zeer beperkt. De entree is gratis.

Informatie over deze activiteit:

Kosten

Vrij toegang

Datum en tijd

04-11-2023 19:30 - 22:00
 

Locatie

Oude Kerk, Kerkplein 1, 3155 AM Maasland
 

Extra informatie locatie

Parkeren bij de sportvelden van Sport- en recreatiepark ‘De Commandeur’, Doelpad 2. Parkeergelegenheid rondom de kerk is zeer beperkt.

 

Extra informatie

Type activiteit

 

Alle activiteiten in:

Deel deze activiteit