Stoelendansconcerten DCMF in Midden-Delfland

Geniet deze dag van de prachtige fietsroute door Midden-Delfland. Je kunt daar genieten van heerlijke muziek op drie idyllische locaties. In het rustige landschap tussen Delft, Rotterdam en Den Haag woon je drie korte concerten bij op mooie locaties die op fietsafstand van elkaar liggen: de Dorpskerk van Schipluiden, de kerk van ’t Woudt en de Domkerk in De Lier. Op iedere locatie zijn er routebeschrijvingen naar de volgende locatie beschikbaar. De concertprogramma’s worden uitgedeeld op de locaties.

Foto: DCMF

Concert – Dorpskerk in Schipluiden
Hier treedt het Arethusa Quartet – bestaande uit Daniel Rowland (viool), Floor Le Coultre (viool), Dana Zemtszov (altviool) en Maja Bogdanovic (cello) – op.

Concert – Kerkje ‘t Woudt – ‘t Woudt
Bram van Sambeek (fagot) en Lars Wouters van den Oudenweijer (klarinet) brengen duetten en solostukken voor fagot en klarinet.

Concert – Domkerk in De Lier
Niels Meliefste (percussie) en Joey Marijs (percussie) presenteren een speels percussieprogramma.

PENDELBUS
Wij nodigen je uit om met de fiets te komen, maar je kunt ook een kaartje voor de speciale pendelbus kopen. De bus brengt je om 12:10 uur vanaf Station Delft of om 12:40 uur vanaf Op Hodenpijl naar alle locaties en terug.
LET OP: de pendelbus is alleen voor de route en wacht niet tot na het Slotconcert.

 

Tickets: € 38,50 (drie Stoelendansconcerten), zie de link hieronder voor meer informatie en bestellen van kaarten
Tickets: € 17,50 (busvervoer)

Na afloop van de fietsroute kun je ook het Slotconcert bij Op Hodenpijl bezoeken. Reserveer dit concert meteen, dan ontvang je korting. Tickets € 47,50 (complete route: drie Stoelendansconcerten inclusief Slotconcert Op Hodenpijl).

Informatie over deze activiteit:

Kosten

€ 36,00 (drie stoeledansconcerten)

Datum en tijd

29-07-2024 13:00 - 16:00

Uiterste datum aanmelden / reserveren

30-07-2024
 

Locatie

Midden-Delfland
 

Extra informatie locatie

Schipluiden, 't Woudt, De Lier

 

Extra informatie