Van Ajoen Ajoen tot Daar bij die Molen

Indonesisch diner met Wieteke van Dort in de Singelhof

Woensdag 12 en donderdag 13 oktober 2022 om 17.30 uur vinden er bijzondere themadiners plaats in de Singelhof in Maasland. Puur en Heerlijk, de maaltijdservice voor Midden-Delfland, Westland en Maassluis presenteert een heerlijk Indonesisch diner wat extra smakelijk wordt gemaakt met een afwisselend en sfeervol optreden van Wieteke van Dort.

Foto’s: Joris Jan Bos

Onder het motto “Van Ajoen Ajoen tot daar bij die molen” zingt Wieteke in het eerste deel liedjes uit de bundel “Kun je nog zingen, zing dan mee”. Kinderliedjes uit vervlogen tijden zoals “Klein vogelijn op groene tak” en “Zonnetje gaat van ons scheiden” maar ook Engelse evergreens zoals “We”ll meet again” passeren de revue. En natuurlijk kaneen groot aantal liedjes door het publiek worden meegezongen. Na een volgend smakelijk gerecht verschijnt Wieteke als Tante Lien. Zij brengt oude en nieuwe Indische liedjes zoals “Arm Den Haag” en “Sarina“, afgewisseld met vrolijke conferences.

Deze avonden zijn een initiatief van Arti Delflandiae in het kader van de “Ode aan Midden-Delfland” en zijn mogelijk gemaakt door de samenwerking met de Stichting Welzijn Midden Delfland en maaltijdservice Puur en Heerlijk

Reserveren

De Themadiners in de Singelhof zijn maandelijks een groot succes. De woensdagavond, was dan ook direct volgeboekt. Daarom is er op donderdag een extra diner en optreden. Hiervoor zijn nog plaatsen beschikbaar.

De toegangsprijs voor diner en optreden bedraagt slechts € 22,50. Reserveren bij Puur en Heerlijk, telefoon 06 – 27 21 97 97.

 

Informatie over deze activiteit:

Kosten

€ 22,50

Extra informatie kaartverkoop

Reserveren bij Puur en (H)eerlijk, telefoon 06 – 27 21 97 97

Datum en tijd

13-10-2022 17:30 - 20:00
 

Locatie

Singelhof, Hofsingel 28, 3155 AL  Maasland
 

Extra informatie

Organisator Arti Delflandiae

Type activiteit

 

Alle activiteiten in:

Deel deze activiteit