Weer Thuis bij de Harmonie, donateursconcert

Een bijzonder concert met de première van ‘Vijf Gaag-miniaturen’ van componist Boudewijn Ruigrok. Een muziekstuk voor klarinet, slagwerk en harmonieorkest. Uitvoerenden: Ab Vos, klarinet, Wim Vos, slagwerk (samen duo VosBros) en Harmonievereniging Masalant onder leiding van Frank Hendriks.

Op zaterdag 25 maart bent u allemaal van harte welkom bij het concert ‘Weer Thuis bij de Harmonie’ van Harmonievereniging Masalant. Ervaar hoe swingend, verrassend en ontroerend harmoniemuziek kan zijn. En  beleef hoe muziek een verhaal kan vertellen. Het verhaal ‘Weer Thuis bij de Harmonie’ dat inspireerde tot de nieuwe compositie ‘Vijf Gaag-miniaturen’. Maak het mee en kom ook thuis in Maasland. ‘Vijf Gaag-miniaturen’ gaat deze avond in première. Voor meer hierover klik op deze link.

De muziek van deze avond is naast nieuwe ook een feest van herkenning. En verwijst naar thuiskomen in je eigen dorp en naar het water van de Gaag. Voel u ook thuis in Maasland en beleef de muzikaliteit en vooral ook gezelligheid van een bijzondere vereniging waarvan de wortels zelf teruggaan tot 1897! Een harmonie die hoort in de tradities en cultuur van het dorp Maasland. Een muziekvereniging die aanwezig is en zich regelmatig laat horen bij diverse evenementen. Van Koningsdag en Dodenherdenking tot openluchtconcerten. Van kerkelijke vieringen tot eigen concerten. Een vereniging die ook belangrijk is voor de muzikale ontwikkeling van de jeugd. Met bijdragen aan Muziek in de Klas voor scholen. En binnen de vereniging de Blokfluit-groep voor de jongste talentjes en het Jeugd Ensemble Maasland JEM, het leerlingenorkest.  Natuurlijk laten ook de twee jeugdafdelingen op 25 maart met veel enthousiasme en plezier van zich horen. Beide onder leiding van Elsbeth Geres.

U bent allemaal van harte welkom bij dit bijzondere concert, donateur of geen donateur. Beleef het mee, laat u verwonderen en verrassen. En voel u ‘Thuis bij de Harmonie’!

Informatie over deze activiteit:

Kosten

€ 10,00, kinderen tot 16 jaar gratis

Extra informatie kaartverkoop

Kaartverkoop aan de zaal of via de bestelknop. Gereserveerde kaarten vanaf 19.00 uur afhalen aan de zaal. Contant betalen (geen pin).

Datum en tijd

25-03-2023 19:30

Uiterste datum aanmelden / reserveren

25-03-2023
 

Locatie

Oude Kerk, Kerkplein 1, 3155 AM Maasland
 
Aanmeldingen voor deze activiteit zijn gesloten.

Extra informatie

Deel deze activiteit